Acasă Actualitate Piața de Gros din Timișoara, iluminată eficient, cu becuri led

Piața de Gros din Timișoara, iluminată eficient, cu becuri led

DISTRIBUIȚI

Societatea primăriei care se ocupă de administrarea Pieței de Gros Timișoara a anunțat finalizarea unui proiect pentru modernizarea sistemului de iluminat perimetral din piața amintită.

Astfel, spațiul se transformă într-unul iluminat mai eficient și mai economic. Vor urma și alte locații, conform celor anunțate de conducerea Piețe SA.

„Ne dorim să reducem din costurile de administrare, să fim mai eficienți energetic și să asigurăm condiții cât mai bune pentru colaboratorii noștri, producătorii agricoli, persoanele fizice sau juridice cu care lucrăm, dar și pentru agenții economici și prestatorii de servicii. Piața de Gros din Timișoara este prima dintre cele unsprezece pe care le gestionăm și în care investim pentru modernizarea sistemului de iluminat”, a declarat directorul general al societății, Mirel Pop.

În urma modernizării sistemului de iluminat din Piața de Gros, societatea a redus consumul de energie electrică la jumătate și a crescut semnificativ calitatea și intensitatea iluminatului. Înaintea investiției, fiecare bec consuma 160 de watts și se obțineau 3.000 de lumeni, în vreme ce acum noile becuri consumă fiecare 80 de watts și se obțin 11 mii de lumeni.

Comentarii

comentarii