Acasă Actualitate Piața Iosefin ar putea rămâne fără parcare, chiar dacă este improvizată. Proprietarul...

Piața Iosefin ar putea rămâne fără parcare, chiar dacă este improvizată. Proprietarul terenului vrea să-l vândă Primăriei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pe adresa de mail a PIEȚE S.A. a sosit vineri o propunere din partea proprietarilor parcelei de lângă Piața Iosefin, prin care își arată disponibilitatea că ar vrea să vândă acest teren, viran, transformat în parcare ilegală. Proprietarii amenință că în perioada următoare vor împrejmui terenul, astfel încât piața va rămâne fără parcare, fie ea și improvizată, ca și până acum.

Luviu Cocean, directorul general al Piețe SA, a explicat:

“Acum 2 luni, făceam un apel “Să dăm o șansă dezvoltării Pieței Iosefin”, prin care evidențiam faptul că reprezintă o prioritate zero intensificarea și materializarea demersului de dobândire a terenului vecin Pieței Iosefin și valorificarea sa, pentru dezvoltarea acestei piețe de tradiție per ansamblu”.

Există și un motiv de îngrijorare!

În adresa primită, Piețe SA este informată că urmează ca terenul să fie împrejmuit în perioada următoare, nemaipermițându-le astfel utilizatorilor pieței accesul, fie că vorbim aici de cei care îl folosesc pentru aprovizionare sau de timișorenii aflați la cumpărături.

În acest sens, luni, la prima oră, vor fi transmise  datele primite către autoritatea tutelară, Consiliul Local al Municipiului Timișoara, pentru această achiziție atât de necesară.

“Ne asumăm totodată, costurile cu amenajarea parcării și administrarea acesteia. Doar așa putem avea șansa în competiție cu supermarketurile. Având speranța materializării acestui demers în cel mai scurt timp posibil, vă așteptăm să vă faceți cumpărăturile în frumoasa Piață Iosefin, unde veți putea găsi produse naturale, autentic românești, dar și produse exotice de import ! Alegem să fim mai buni în fiecare zi !”, este mesajul lui Liviu Cocean.

Comentarii

comentarii