Acasă Actualitate Piața Obor și Piața Auto din Arad se închid pentru 14 zile

Piața Obor și Piața Auto din Arad se închid pentru 14 zile

1517
DISTRIBUIȚI

Timp de 14 zile, două dintre cele mai renumite, dar și aglomerate piețe din Arad își vor închide porțile. Este vorba despre Piața Obor și Piața Auto. Decizia a fot luată de autoritățile locale, pe fondul înmulțirii cazurilor de coronavirus, informează realitateadearad.net.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a decis să închidă cele două piețe, cele mai mari din județ, întrucât funcţionarea acestora ar favoriza răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Conform unui anunţ al Instituţiei Prefectului Arad, pieţele vor fi închise pentru o perioadă de 14 zile, dar această perioadă va putea fi prelungită de CJSU “în cazul în care situaţia epidemiologică din municipiul Arad o va impune”.

În plus, CJSU a cerut Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, precum şi Poliţiei Locale Arad, să intensifice controalele la domiciliul persoanelor aflate în carantină sau izolare.

Totodată, primarii din judeţ vor fi obligaţi să desemneze unu sau doi funcţionari care vor ţine evidenţa persoanelor aflate în carantină sau în izolare.

Comentarii

comentarii