Acasă Sport Piloţii echipei Sport Masters Year 2012 au făcut imagine bună la Klausenburg...

Piloţii echipei Sport Masters Year 2012 au făcut imagine bună la Klausenburg Winter Race – Foto

2012
DISTRIBUIȚI

În weekendul 27-28 ianuarie, în judeţul Cluj, a avut loc Klausenburg Winter Race, Editia 1, un concept unic de raliu pe zăpadă din România. Peste 50 de piloţi au spus prezent la cele 4 probe speciale.

Timişoara a fost reprezentată de către piloţii echipei Sport Masters Year 2012: Alin Zaharie, Nemeth Peti, Razvan Potocean şi Setyar Cristian Alexandru.

Vremea a fost prielnică pentru organizarea unui raliu de iarnă, pe suprafeţe acoperite cu zăpadă, iar organizarea a fost apreciată atât de către participanţi căt şi de către spectatori.

Concurenţii au parcurs probe acoperite de zăpadă şi gheaţă, combinate cu macadam, acestea solicitându-le la maxim maşinile.

Dupa o prima zi, în care piloţii echipei Sport Masters Year 2012 au avut parte de multiple probleme tehnice, remediate pe parcursul nopţii, la finalul cursei, cel mai bine clasaţi au fost Nemeth Peti – locul 2 – Cupa Dacia şi locul 4 la Clasa Rally, Setyar Cristian Alexandru – locul 4 Clasa 1, Potocean Razvan – locul 14 Clasa 4×4, Alin Zaharie – locul 8 Clasa Rally.

Mai multe detalii despre etapa de la Cluj, puteţi găsi pe pagina echipei:  https://www.facebook.com/pg/smy2012/photos/?tab=album&album_id=1852865008338108  

Comentarii

comentarii