Acasă Actualitate Pizza2Go, la Iulius Town Timișoara: savoarea unui preparat apreciat într-o locație spectaculoasă

Pizza2Go, la Iulius Town Timișoara: savoarea unui preparat apreciat într-o locație spectaculoasă

DISTRIBUIȚI

Iulius Town Timișoara continuă să aducă experiențe culinare din toate colțurile lumii, iar oferta de dining este completată de Pizza2Go, un restaurant în care răsfățul culinar italian este însoțit de designul contemporan al spațiului și de priveliștea de pe terasă. Te poți bucura de pizza to go sau în locație, dar îi poți aduna pe cei dragi și în restaurant pentru momente frumoase și mâncare delicioasă.

Alegerea unui sortiment de pizza poate fi de multe ori dificilă, dar la Pizza2Go ai o varietate din care poți alege. Ingredientele proaspete și de înaltă calitate, condimentele care dau aromă și, de asemenea, sosurile savuroase vor aduce felul preferat pe masa clienților care trec pragul restaurantului.

Meniul propus este variat și dincolo de bine cunoscutele sortimente de pizza italiene, oferă posibilitatea de a experimenta rețete originale și echilibrate, îmbunătățite în ani de practică. La restaurantul Pizza2Go, situat vis-a-vis de clădirea United Business Center 1, găsești Margherita, Diavola, Carbonara, Quattro Formaggi, Quattro Stagioni, Capriciosa sau Prosciutto Funghi, sortimentele de pizza care au făcut gastronomia italiană cunoscută în toată lumea, dar și alte feluri care poartă amprenta gastronomiei internaționale.

,,Pizza2Go este un business care ține pasul cu realitatea în care își desfășoară activitatea. Provocarea noastră a fost aceea de a oferi clienților preparate de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp, astfel încât aceștia să se poată dedica activităților zilnice. Ne-am propus încă de la început să oferim, pe lângă experiența «2Go», și crearea unui ambient din interiorul căruia oamenii să plece cu amintiri. Amintirea unui eveniment în familie, a unei cine reușite cu prietenii sau chiar a unei petreceri de final de săptămână”, au declarat reprezentanții Pizza2Go.

Conceptul de amenajare integrează materiale care evocă tonurile naturii, iar mobilierul utilizează elemente moderne, creând o ambianță contemporană. Zona de dining comunică, din punct de vedere vizual cu zona de bar, iar clienții se pot bucura astfel de un cadru ofertant și de savoarea unui preparat apreciat de publicul larg.

În prezent, rețeaua Pizza2Go este în plină expansiune, iar celor trei locații din Timișoara li se vor alătura, în scurt timp, alte câteva la nivel național. În cei peste zece ani de activitate, Pizza2Go a  adus publicului experiențe culinare apreciate, iar restaurantul din Iulius Town este pregătit să își întâmpine oaspeții și cu ocazia unor evenimente private.

Comentarii

comentarii