Acasă Eveniment Plan roşu de intervenţie. Un microbuz cu 9 oameni s-a răsturnat pe...

Plan roşu de intervenţie. Un microbuz cu 9 oameni s-a răsturnat pe autostrada A1/ O persoană a murit, iar o alta are diverse traumatisme

DISTRIBUIȚI

Un microbuz cu 11 oameni la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. A fost activat Panul roşu de intrevenţie, la locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, ambulante SMURD şi echipaje ale Poliţiei. Potrivit IGSU, sunt nouă victime: o persoană a murit, o alta are diverse traumatisme, iar ceilalţi şapte pasageri sunt în stare bună. 

”După prima evaluare medicală, sunt 9 victime, dintre care o persoană a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi o persoană prezintă diverse traumatisme. Ceilalţi 7 pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite”, a transmis IGSU.

Nu sunt persoane încarcarate.

Potrivit ISU Arad, un accident rutier a avut loc pe autostrada A1, în judeţul Arad, pe sensul Nădlac spre Arad.

UPDATE – Potrivit ISU Iaşi, în microbuz erau 9 persoane. Dintre acestea, o persoană a murit, o altă persoană este transportată la UPU, fiind preluată de elicopterul SMURD, iar celelalte 7 sunt în stare bună şi refuză transportul la spital.

 

Comentarii

comentarii