Acasă Actualitate „Plante de pe Uranus” la Liceul Waldorf Timișoara

„Plante de pe Uranus” la Liceul Waldorf Timișoara

1283
DISTRIBUIȚI

În data de 15 august Fundația Rudolf Steiner Timișoara în parteneriat cu Liceul Waldorf Timișoara și Asociația “Școala din grădină” a finalizat implementarea proiectului „Plante de pe Uranus”. Proiectul a fost implementat în perioada 10 aprilie – 15 august.

Sub îndrumarea d-nei Catalina Baci, specialistul de la “Școala din grădină” , a fost realizată o grădină de legume în straturi supraînălțate și  2 spirale din plante aromate. Elevii liceului au dobândit cunoștințe legate de plantarea legumelor timpurii în straturi supraînălțate.

Elevii din clasele mari ale Liceului Waldorf Timișoara împreună cu părinți voluntari, coordonați de d-na prof. Aurelia Buzatu, au amenajat un spațiu de recreere în curtea școlii prin amplasarea de bănci și pergole și prin plantarea de pomi fructiferi și  plante cățărătoare.

În total a fost amenajat un spațiu verde de 300mp, au fost plantați  20 de arbuști și pomi fructiferi, 40 de răsaduri de plante aromate, la activități participând peste 80 de elevi, 10 voluntari și  cadre didactice.

Valoarea totală a proiectului a fost de 10.185,5 lei, din care 9.085,50 lei  a fost finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România si 1.100 lei de Fundația Rudolf Steiner Timișoara.

ZONA RECREERE – ÎNAINTE

ZONA RECREERE – DUPĂ

STRATURI LEGUME

SPIRALĂ PLANTE AROMATE

Comentarii

comentarii