Acasă Eveniment Plantări de copaci la Recaş

Plantări de copaci la Recaş

DISTRIBUIȚI

Ecologia nu mai este o fiţă, în zilele noastre. Ecologia şi grija faţă de natură a devenit o necesitate. Tocmai de aceea este bine că tot mai mulţi luptă pentru a proteja verdele şi pentru a da naturii drepturile pe care le are.

Centrul EUROPE DIRECT Timiş, găzduit de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, Primăria Recaş, Liceul Teoretic Recaş şi Complexul de Servicii Specializate pentru copilul cu dizabilităţi Recaş organizează astăzi, 27 martie, la ora 12, în cadrul perimetrului liceului, acţiunea “Plantezi un pom şi salvezi o viaţă”.

Acţiunea corespunde priorităţilor de comunicare ale Comisiei Europene şi anume “schimbări climatice şi protecţia mediului” şi îşi propune să promoveze în rândul cetăţenilor timişeni o atitudine ecologică asupra spaţiului în care trăiesc. Principalul mesaj pe care vrea să-l transmită această acţiune este acela de a respecta mediul încojurător. Vor fi plantaţi 60 de copaci, tei şi paltin de munte.

Prefectul Mircea Băcală,  primarul localităţii Recaş, Marinel Paşca, Codruţa Stoian, directorul zonal al Fundaţiei Bethany, Serafim Mirela, directorul Liceului Teoretic Recaş şi Marius Murariu, şef Complex Servicii pentru Tinerii cu Dizabilităţi Recaş, vor planta câte un copac ca simbol al continuităţii şi respectării mediului în care trăim. Alături de aceştia vor fi şi 120 de elevi de la Liceul Teoretic Recaş si 20 de tineri din cadrul Complexului de Servicii Specializate pentru Copilul cu Dizabilităţi Recaş. (A.P.)

Comentarii

comentarii