Acasă Actualitate Plata cuponului XXVII aferent emisiunii de obligaţiuni Lugoj II

Plata cuponului XXVII aferent emisiunii de obligaţiuni Lugoj II

514
DISTRIBUIȚI

Primaria Lugoj 5aFondurile atrase din contractarea împrumutului au fost folosite pentru modernizarea drumurilor din municipiu

În perioada 15-22 iunie se va efectua plata pentru cel de-al 27-lea cupon şi a 27-a rată a obligaţiunilor municipale Lugoj II.

Data de referinţă pentru deţinătorii acestor obligaţiuni este 8 iunie, iar valoarea ratei şi a cuponului se ridică la 3,12 lei/obligaţiune, respectiv 0,31 lei/obligaţiune, cu o rată a dobânzii de 6,35%. Plăţile se efectuează la ghişeele grupului de intermediere BRD – Groupe Societe Generale. Sumele neridicate de investitori în intervalul de plată a dobânzii rămân la dispoziţia emitentului, putând fi solicitate acestuia până la expirarea termenului legal de prescriere. Primăria Lugoj a lansat, în anul 2006, cea de-a doua emisiune de obligaţiuni municipale, în valoare totală de 3.500.000 de lei. Fondurile atrase din contractarea împrumutului au fost folosite pentru modernizarea drumurilor din municipiu. Rambursarea împrumutului se face în 32 de rate trimestriale, în perioada 15 decembrie 2006 – 15 septembrie 2014.

Comentarii

comentarii