Acasă Politica Pleacă Borza din PDL? Senatorul portocaliu susţine candidatura lui Robu la primărie

Pleacă Borza din PDL? Senatorul portocaliu susţine candidatura lui Robu la primărie

434
DISTRIBUIȚI

„Domnul Borza mi-a spus mai demult şi mi-a reiterat acum, recent, că mă va susţine în candidatura mea la funcţia de primar al Timişoarei”, a declarat senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş

Senatorul PDL Dorel Borza este „nemulţumit de PDL” – după cum spune Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş. Nu a făcut încă pasul spre PNL şi nici nu ştie dacă îl va face, dar i-a spus lui Robu că îl susţine pentru candidatura la Primăria Timişoara.

„Majoritatea celor care au simpatizat cu PDL şi nu mai vor să audă de ei, simpatizează cu noi. Persoane care au funcţii importante au ajuns să fie dezamăgite. Domnul Borza mi-a spus demult că este total nemulţumit de PDL, că nici nu mai calcă pe la sediul PDL de doi ani de zile şi că îşi dă seama că acest partid este pe un drum spre pierzanie. Domnul Borza mi-a spus mai demult şi mi-a reiterat acum, recent, că mă va susţine în candidatura mea la funcţia de primar al Timişoarei. Eu nu fixez traiectoria nimănui în viaţă. Suntem bucuroşi să avem câît mai mulţi care ni se raliază în interiorul partidului, o susţinere cât mai mare din afară”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii