Acasă Politica PLUS Timiş întreabă cetăţenii pe internet, pentru a le afla opiniile despre...

PLUS Timiş întreabă cetăţenii pe internet, pentru a le afla opiniile despre administraţia locală

DISTRIBUIȚI

Promisă cu ocazia primei apariţii oficiale, într-o conferinţă de presă, consultarea de către cei de la PLUS Timiş a cetăţenilor, pentru a descoperi care sunt dorinţele lor legate de administraţia judeţeană şi locală, se întâmplă. Partidul lansează campania PLUS Întreabă, în cadrul căreia cetăţenii interesaţi pot completa un chestionar online.

„PLUS Întreabă este un proiect care își propune să alinieze programele PLUS Timiș pentru Consiliul Județean, Primăria Timișoara sau alte primării și consilii locale cu așteptările și dorințele cetățenilor. Ne dorim ca soluțiile pe care le vom propune anul viitor, în cadrul alegerilor locale, să fie bine calibrate la problemele practice ale localităților din județul Timiș”, anunţă cei de la partidul aflat în alianţă cu USR.

Aceştia spun că au nevoie de informaţiile şi opiniile cetăţenilor, special pentru a ştii cum să abordeze alegerile locale viitoare.

„Avem nevoie de acest proiect pentru că politica înseamnă, în primul rând, reprezentarea nevoilor cetățenilor. Nu credem că le știm pe toate, și, cu atât mai mult, nu considerăm că știm mai bine ca cetățenii județului Timiș ce va trebui făcut după alegerile locale din 7 iunie 2020. Pentru a putea duce acest județ mai departe, avem nevoie de un proiect comun, care să aducă împreună cetățenii, partidele politice și autoritățile publice”, se mai spune în anunţul PLUS.

Cei interesaţi ca partidul amintit să îi reprezinte sunt aşteptaţi pe internet pentru a completa un chestionar, durata operaţiunii fiind de maxim 15 minute. Completarea sa va fi deschisă până în data de 10 ianuarie 2020, iar o analiză a rezultatelor sale va fi publică în a doua jumătate a lunii. „Încurajăm cât mai mulți dintre cetățenii din județul Timiș și din Timișoara să își spună părerea!”, spun reprezentanţii partidului.

Chestionarul se găsește la link-ul următor https://forms.gle/qhV7NcUvftR65QMY7 .

Comentarii

comentarii