Acasă Politica PNŢCD participă la europarlamentare

PNŢCD participă la europarlamentare

DISTRIBUIȚI

alt„Sigla partidului e folosită de un grup de impostori, în mare parte”, spune vicepreşedintele PNŢCD Timiş, Viorel Sasca, despre „grupul Miluţ”
Neînţelegerile din cadrul PNŢCD, care i-au împiedicat pe ţărănişti să participe la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, sunt departe de a se fi încheiat. Conflictul intern, izbucnit anul trecut, a scindat PNŢCD în două tabere: „gruparea Miluţ” , care până la finalizarea litigiului în instanţă încă deţine ştampila, numele şi sigla partidului şi „gruparea Sârbu”, susţinută şi de ţărăniştii timişeni. Procesul încă nefinalizat care ar urma să dea dreptate unuia din grupuri, dar şi atmosfera din cadrul PNŢCD ar fi putut împiedica partidul să participe şi la europarlamentarele din această vară.
Totuşi, grupul condus de Marian Miluţ a reuşit strângerea semnăturilor de susţinere necesare înscrierii la startul competiţiei electorale, iar tabăra cealaltă, care iniţial părea hotărâtă să susţină un candidat independent, în persoana lui Alexandru Herlea, par hotărâţi să nu pună beţe în roate… propriului partid. „Sigla partidului e folosită de un grup de impostori, în mare parte”, spune vicepreşedintele PNŢCD Timiş, Viorel Sasca, explicând că totuşi, nu vor mai susţine pe altcineva, pentru că ar însemna că ar lupta împotriva propriei sigle, fapt ce ar dăuna şi mai mult imaginii PNŢCD.
Astfel, ţărăniştii timişeni nu par să se fi decis încă sub ce formă participă la europarlamentare, fiind puşi în delicata situaţie de a alege între a spune „pas” şi acestor alegeri sau de a susţine un candidat sau o grupare care concurează împotriva siglei pe care aceştia o slujesc.

Comentarii

comentarii