Acasă Politica PNL Caraş-Severin îl va susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat...

PNL Caraş-Severin îl va susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la şefia partidului

1641
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a adoptat vineri decizia de susţinere la următorul Congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie. „A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România”, a afirmat liderul organizaţiei Marcel Vela. 

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 şi 2020, performanţa la guvernare în funcţia de prim-ministru, precum şi modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanţilor din administraţia locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi.

„Îl cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani şi am lucrat împreună multă vreme, inclusiv în Guvernul precedent. A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum şi deschiderea şi disponibilitatea faţă de aceştia întăresc decizia mea personală cât şi a filialei de susţinere pentru Ludovic Orban”, a declarat Marcel Vela, conform sursei citate.

Şi organizaţia PNL Sector 1 a adoptat vineri o decizie similară cu filiala PNL Caraş-Severin.  

De asemenea, filiala PNL Sector 3 a anunţat, la începutul lunii februarie, susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia PNL.

Ludovic Orban şi-a informat colegii că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congres.

Comentarii

comentarii