Acasă Politica PNL confirmă: PSD a încasat o lovitură dureroasă în Consiliul Local Timişoara

PNL confirmă: PSD a încasat o lovitură dureroasă în Consiliul Local Timişoara

287
DISTRIBUIȚI

MCV

Cel puţin doi dintre cei trei consilieri locali ai PP-DD au trecut de partea PNL în Consiliul Local Timişoara, declarau surse politice, zilele trecute, pentru ZIUA de Vest.

Informaţia a stârnit un schimb dur de replici între preşedintele PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă, şi preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Noua majoritate din consiliul local este confirmată şi de PNL. Mai mult, liberalii sunt convinşi să relaţia dintre PSD şi PP-DD se va degrada din ce în ce tot mai mult.

„Ştiam că PSD şi PP-DD nu se înţeleg şi nu se vor înţelege. Eu pot să le spun de pe acum. PP-DD Bucureşti a anunţat că se face alianţa cu PSD la Consiliul Judeţean Timiş şi alianţa cu PNL la Consiliul Local Timişoara. O să iasă mai multe dispute între PSD şi PP-DD, pentru că PSD nu o să le dea nimic, iar PP-DD are doleanţe destul de mari”, a declarat Marian Costantin Vasile (foto), secretarul general al PNL Timiş.

În politică se mai pot întâmpla multe, chiar şi într-o lună a concediilor. Dacă lucrurile rămân însă la fel ca în prezent, cel mai probabil, la toamnă, noua majoritate PNL-PDL-PPDD va încerca să-l demită pe viceprimarul PSD Traian Stoia.

Pe același subiect:

Se clatină fotoliul viceprimarului Traian Stoia. „Va fi o toamnă foarte interesantă!”

Dragoste cu năbădăi între PSD şi PP-DD în Timiş. Bojin aruncă pisica moartă în curtea partenerilor

Comentarii

comentarii