Acasă Politica PNL îşi lansează candidaţii la europarlamentare, sâmbătă, la Timişoara

PNL îşi lansează candidaţii la europarlamentare, sâmbătă, la Timişoara

1593
DISTRIBUIȚI

PNL îşi lansează candidaţii pentru alegerile europarlamentare din luna mai, sâmbătă, la Sala Olimpia din Timişoara, unde va fi prezentă echipa de campanie, alături de candidaţii înscrişi pe ceea ce liderul liberalilor, Ludovic Orban, numeşte “cea mai puternică” listă de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Lista este deschisă de Rareş Bogdan, care a revenit în PNL după o îndelungată activitate în massmedia (Realitatea TV), alături de Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru, Ligia Ionescu, Ana Maria Dimitriu, Mădălin Teodosescu, Ciprian Ciucu, Aleodor Frâncu, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Adrian Lupu.

“Rareş Bogdan revine în PNL şi intră pe câmpul de bătălie. Este un adevărat campion al luptei împotriva minciunii, dezinformării, abuzurilor. Este omul care, când toţi ceilalţi spuneau minciuni, a avut curajul să spună adevărul. Este un om care fără menajamente şi-a pus în slujba binelui public toate calităţile şi şi-a asumat toate riscurile posibile pentru a-i informa corect pe cetăţeni şi pentru a arăta cu adevărat faţa hidoasă a celor care îşi bat joc de România”, spunea Ludovic Orban în momentul anunţării listei.

Vineri, o conferinţă de presă, ţinută la Lugoj, va precede lansarea de sâmbătă a candidaţilor, la întâlnirea cu presa fiind prezenţi Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Nicolae Robu, Claudiu Buciu.

Comentarii

comentarii