Acasă Politica PNL şi PDL apelează la orgoliul timişorenilor pentru susţinerea lui Klaus Iohannis

PNL şi PDL apelează la orgoliul timişorenilor pentru susţinerea lui Klaus Iohannis

478
DISTRIBUIȚI

iohannis acl timisoara

Organizaţiile locale PNL şi PDL din Timişoara, reunite în Alianţa Creştin-Liberală, au intrat într-o perioadă de precampanie electorală. Primul obiectiv este strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României.

Alianţa dreptei este pregătită pentru campanie şi pregatită să câştige alegerile. Îi îndemn pe timişoreni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie, deoarece actualul primar al Sibiului are profilul cel mai apropiat de mentalitatea locală. Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate face o administraţie corectă şi eficientă, că pot fi create locuri de muncă şi pot fi atrase investiţii, că se poate promova educaţia şi cultura. Modelul de preşedinte pe care Klaus Iohannis îl propune românilor este acela al respectului şi seriozităţii, al competenţei şi rezultatelor”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

acl timisoara semnaturi

În cadrul unei şedinţe comune, prezidată de cei doi co-preşedinţi ai alianţei, Cornel Sămărtinean – PDL, respectiv Dan Diaconu – PNL, s-a stabilit un calendar de întâlniri comune. Noua structură formată din cele două mari partide de dreapta va începe, în aceste zile, campania de strângere de semnături. Echipe comune PNL-PDL, formate din consilierii locali, reprezentanţi ai celor două partide, vor începe de săptămâna viitoare o serie de întâlniri cu cetăţenii, în cartierele Timişoarei.

La ultimele competiţii electorale naţionale, Timişoara, ca prezenţă la vot, a fost printre ultimele oraşe din ţară. Nu pot interpreta acest lucru decât ca vot de blam faţă de oferta partidelor politice. Electoratul timişorean este unul elitist, cu pretenţii şi responsabil. De această dată, sunt convins că timişorenii se vor mobiliza, pentru că se vor regăsi în ceea ce reprezintă candidatul dreptei şi noi suntem pregătiţi să facem faţă acestei provocări, cu o echipă mult mai puternică. Klaus Iohannis arată clar diferenţa dintre politica serioasă, responsabilă, aşa cum şi-o doresc timişorenii, şi politica dâmboviţeană pe care ne-o arată zi de zi Ponta: doar vorbele goale şi poveşti”, a declarat şi deputatul Cornel Sămărtinean.

Comentarii

comentarii