Acasă Actualitate PNL Timiș a depus listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie

PNL Timiș a depus listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie

1469
DISTRIBUIȚI

Miercuri dimineața, la Biroul Electoral Județean, a avut loc depunerea listelor cu candidaturile PNL Timiș la viitorul scrutin, pentru desemnarea deputaților și senatorilor care ne vor reprezenta în următorul mandat de patru ani. Optimismul și dorința unui rezultat bun sunt elementele care arată direcția liberalilor pentru alegerile din decembrie.

”Am venit să îi însoțesc pe colegii mei. Avem  pe listă vicepreședintele Camerei Deputaților, Marilen Pirtea, vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu. Cu a lor experiență vor pune din nou Timișul pe harta României, prin proiectele concrete pe care le vom realiza aici. Îmbinăm tinerețea și experiența din PNL, este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a parctipa la listele pentru parlament. Sunt Cosmin Șandru, liderul TNL Timiș, Claudiu Chira, de la TNL, vicepreședintele la nivel național. Lista nu a fost impusă de la bucurești, precum vedeți. Și pe această cale transmit un semnal celor de la PSD, să vedeți cum este cu democrația în partid. Ei s-au impus pe primele locuri pe lista de partid, Sorin Grindeanu, vă amintiți de celebra ordonanță 13. La senat avem un coleg, care îmi spun colegii că nu prea i-au văzut ochii în parlament”, a declarat Alin Nica, liderul PNL Timiș.

Proiectele Timișului necesită susținere la București, iar pentru aceasta e necesar un vot în număr mare din partea timișenilor, a mai spus Nica.

”Spuneam că voi fi președintele tuturor primarilor, indiferent de culoare, lansez colegilor de la USR invitația să ne vedem cu parlamentarii, să discutăm despre proiectele timișului, care au nevoie de susținere de la București, autostrada spre Belgrad, Centura Timișoarei, o ieșire mai bună pe autostradă, stadionul, maternitatea, preluarea aeroportului la autoritățile locale. Echipa de parlamentari ai PNL vor fi motorul și imboldul de care are nevoie Timișul, de la București, pentru susținerea proiectelor sale strategice”, a mai subliniat Nica.

Alina Gorghiu va deschide lista de candidați PNL Timiș la Senatul României

”E întodeauna o onoare să fiu parte a unei echipe puternice, e un moment de responzabilitate pentru PNL, e un context favorabil, cu un președinte de consiliu județean, care va depune jurământul în fața lui orban, ceea ce arată un sprijin maxim pentru Timiș și pentru Banat. Cu un parlament de dreapta, cu PNL și partanerii de dreapta, pentru a elimina o majoritate a PSD. Sunt ingrediente pentru următorii patru ani, care vor duce la eliminarea PSD, care vor duce la dezvoltarea României. În ultimul an de guv pnl, investițiile au fost mai mari decât în ultimii ani de guvernare PSD. La Timiș e o echipă pe care o veți aprecia prin munca pe care o va depune și sunt sigură că va putea duce la bun sfârșit orice proiect angajat”, a sublinat Alina Gorghiu.

Ben Oni Ardelean speră la cel mai bun scor al partidului din ultimii ani.

”Sper că va fi cel mai bun scor ce l-am luat vreodată la parlamentare. România are o șansă, de a discerne între ce e bine și ce e rău, care sunt proiectele de care avem nevoie. Sper că vom putea realiza acele proiecte importante, cum e schimbarea constituției, proiecte majore de infrastructură, care vor defini guvernarea liberală”, a declarat Ardelean.

Marilen Pirtea a vorbit despre proiectele județului, insistând asupra Timișoara Capitală Culturală.

”Am această onoare de a deschide lista PNL la Camera Deputaților, împreună cu colegii mei vom face o echipă puternică la nivel național. Din Timiș, noi ne uităm spre Europa, spre ce înseamnă aceata, avem multe proiecte, noi sunt extrem de aproape de cel care vizează Timișoara Capitală Culturală0, acesta este unul dintre proiectele importante, alături de cele enumerate deja de colegii mei”, conform lui Marilen Pirtea.

Comentarii

comentarii