Acasă Actualitate PNL Timiș pregătește un nou sondaj intern pentru a stabili candidatul la...

PNL Timiș pregătește un nou sondaj intern pentru a stabili candidatul la Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

PNL Timiș face periodic sondaje prin intermediul cărora să stabilească cei mai buni candidați pentru funcțiile supreme din administrația timișoreană și cea a județului, a anunțat Alin Nica, liderul PNL Timiș.

„Noi am făcut un asemenea sondaj intern în februarie și o parte din rezultate le-am prezentat în ședința Biroului Politic Județean. Acum pregătim un nou sondaj pe Timișoara. Vom face de două ori pe an, asta este ținta noastră, să vedem evoluțiile, încrederea cetățenilor în actualii conducători și de la CJ, și de la primărie și care sunt problemele pe care cetățenii pun preț. Ne ajută să ne calibrăm și noi instrumentele de răspuns și, în același timp, testăm mai multe personalități din partid în vederea alegerilor locale de peste doi ani.”, a declarat vineri Alin Nica.

Ținta liberalilor e una clară, ei își doresc atât primăria la Timișoara, dar și CJT, plus 50 de primării.

”Avem obiective clare, ne propunem câștigarea Primăriei Timișoara, a Consiliului Județean Timiș și a minim 50 de primării în județ”, spune Nica.

El susține că în filială nu sunt tensiuni, nici măcar cu Marilen Pirtea.

„În filială este o relație bună, civilizată, suntem colegi de partid și ne susținem reciproc, chiar dacă uneori avem păreri diferite. Este parlamentar de Timiș și sunt convins că face tot ce îi stă în putință să reprezinte județul nostru. Este consilier onorific al premierului și sunt convins că implicarea lui la cel mai înalt nivel este și va fi benefică pentru Timișoara și pentru Timiș.”, a spus Nica, despre relația cu colegul său de partid și de conducere a filialei.

La fel a vorbit și despre deplasarea în scop de schimbare a sa, efectuată de colegii liberali – primari la București. Aici Nica vorbește despre o problemă a colegului său de conducere duală a filialei, Dănuț Groza. Pe el sunt supărați oamenii, dar e normal pentru că e secretarul filialei, iar cei pe această funcție nu ar fi iubiți în general.

„În orice formațiune politică, secretarul general nu e cea mai iubită persoană pentru că se ocupa de organizarea în partid, în teritoriu, el e cel care îi trage de urechi (n.r. pe primari) pe cei care nu își fac treaba”, a mai subliniat Nica.

 

Comentarii

comentarii