Acasă Politica PNL Timiș se delimitează de declarațiile antisemite ale lui Ionuț Nasleu. Șeful...

PNL Timiș se delimitează de declarațiile antisemite ale lui Ionuț Nasleu. Șeful de la Piețe riscă să fie exclus din partid

2491
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ionuț Nasleu, fost consilier personal al primarului Nicoale Robu și actual șef al societății Piețe SA din cadrul Primăriei Timișoara, a avut, miercuri, o ieșire nervoasă pe pagina sa de Facebook, după ce Dominic Fritz a fost validat primar al Timișoarei. Acesta a postat un mesaj cu caracter antisemit și discriminatoriu, cu referire la Dominic Fritz și USR PLUS, dar și la președintele Klaus Iohannis. Acum, conducerea PNL Timiș se delimitează de declarațiile șefului de la Piețe.

„PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular.

Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, declară Alin Nica, președintele interimar PNL Timiș.

Reamintim, printre declarațiile lui Nasleu erau mesaje precum: „Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci”; „De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”; „Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89”; „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți”.

Comentarii

comentarii