Acasă Monden/Lifestyle Podoabe din sticlă de Murano la Millefort în Iulius Mall

Podoabe din sticlă de Murano la Millefort în Iulius Mall

543
DISTRIBUIȚI

sticlă de Murano la MillefortSuperbe perle înnobilate de strălucirea foiţelor de aur, coliere care amintesc de pânza fantezistă a unui pictor, broşe delicat filigranate, cercei în contraste cromatice surprinzătoare, rame multicolore, toate vor putea fi găsite în magazinul Millefiori care se va deschide mâine, 26 februarie, în Iulius Mall Timişoara. Amplasat la parterul mall-ului, Millefiori reuneşte tradiţia artizanală a fabricilor veneţiene de sticlă Murrano, cu priceperea maeştrilor sticlari şi creativitatea designerilor, comercializând bijuterii şi articole decorative de o rară frumuseţe şi delicateţe.
Colecţia de bijuterii marca Millefiori cuprinde o gamă diversă de podoabe, majoritatea în diverse combinaţii de perle muraneze: perle presărate cu „cristale de zahăr”, perle cu aspect fisurat asemeni nervurilor fine din gheaţă, perle ghem cu firul de sticlă înfăşurat cu migală, perle rococo bogate în străluciri aurii, perle sommerso cu sclipiri de aventurin sau perle suflate.
Jocul de forme şi texturi, designul fantezist şi plin de culoare se regăsesc şi în colecţia Millefiori Home Decorations, la articole precum bomboniere, suporturi de lumânări, rame, animale în miniatură, flori, fructe, precum şi mărturii pentru nuntă.
Toate produsele sunt lucrate manual, astfel încât fiecare piesă creată de meşteri are o istorie proprie, fiind unică şi originală.
Compania Millefiori, fondată în anul 2000, a luat naştere din dorinţa de a oferi şi în România arta şi tradiţia Murrano. În prezent, în ţară există peste 200 de magazine în oraşe precum Bucureşti, Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Sighişoara, Sibiu sau Oradea.

Comentarii

comentarii