Acasă Sport Poli Timişoara – CSM Rm Vâlcea 4-0

Poli Timişoara – CSM Rm Vâlcea 4-0

409
DISTRIBUIȚI

poli valceaSâmbătă, la prânz, într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a de fotbal, Poli Timişoara a învins pe teren propriu CSM Rm. Vâlcea cu scorul de 4-0.

Timişorenii au făcut încă un pas spre promovare şi vor avea parte de sărbători pe primul loc în B2. ACS Poli a învins fără drept de apel CSM-ul lui Alex Pelici, scor 4-0, prin dublele lui Szabolcs Szekely şi Alin Şeroni. A fost totodată şi victoria cu cel mai mare scor pentru trupa lui Vali Velcea în acest sezon.

În faţa a doar câteva sute de spectatori în Săptămâna Mare, ACS Poli s-a îndreptat direct către ţintă dar Boldea a ratat întâlnirea cu balonul în primul minut. Cu Pap, din nou soluţie pentru a avea doi juniori în absenţa lui Trandu, gazdele aveau să deschidă scorul peste doar alte patru minute. Fundaşul Petrovic a reluat o centrare în careul mic, de unde Szekely a trimis imparabil pentru Pascal. Startul furtunos a fost însă urmat de un joc presărat cu greşeli de ambele părţi, vâlcenii fiind doar o umbră faţă de ce au arătat acasă cu “Bătrâna Doamnă”. Multe pase greşite s-au văzut şi în jocul gazdelor, care însă aveau să lovească (probabil) decisiv înainte de pauză. Florin Nanu a centrat ideal din lovitură liberă în minutul 43 şi Şeroni a înscris cu capul dintr-un pâlc de jucători. 2-0 şi zarurile păreau aruncate.

“Ex-recăşenii” în prim-plan

Jucătorii care au contribuit foarte mult la promovarea Recaşului, aveau să fie decisivi pentru bănăţeni şi în partea a doua. Reţeta centrărilor periculoase a continuat dar reuşita 3 avea să vină de la punctul cu var. Nanu a pătruns, a driblat în exterior şi a fost tamponat de Plecanciuc. După erorile de la Slatina, Szabolcs Szekely avea de această dată să transforme penalty-ul şi după o oră de joc tabela arăta un sec 3-0. CSM-ul a încercat să dea frivol o replică şi la acest scor, dar izolatul Nkongue nu a avut nicio şansă în faţa longilinilor fundaşi centrali ai gazdelor. 4-0 avea să fie după un corner executat de Dobricean cu zece minute înainte de final. Pascal, nevinovat până acum la goluri, a trecut pur şi simplu pe lângă minge iar Şeroni a marcat practic fără să vrea, mingea lovindu-l şi intrând în poartă.

Cea mai mare victorie, din punct de vedere al scorului, pentru ACS Poli şi bănăţenii trec din nou pe prima poziţie în B2, la golaveraj, în faţa Coronei.

ACS Poli (antrenor Valentin Velcea): Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Petre (cpt., 83′ Artean), Poparadu, Nanu – Boldea (68′ Dobricean), Szekely (78′ Boştină).

CSM Rm. Vâlcea (antrenor Alexandru Pelici): Pascal – Lungu, Potopea, Plecanciuc (64′ Apostol), Tomozei – O. Vasile, Fl. Pârvu (cpt.), N. Nicolae, Ad. Stoica (80′ Gogoşoiu), G. Cruceru (46′ Cruceru) – Nkongue.

Sursa: Banatsport.ro

Comentarii

comentarii