Acasă Actualitate Poliţist ameninţat: „Sifon, urmezi!”

Poliţist ameninţat: „Sifon, urmezi!”

414
DISTRIBUIȚI

În judeţul Timiş s-au înmulţit cazurile de poliţişti ameninţaţi şi chiar bătuţi de infractori. Luna trecută, un om al legii din judeţul Timiş s-a trezit prădat de hoţi, care au forţat un geam şi au intrat în casa poliţistului, de unde au furat mai multe calorifere şi au distrus instalaţia de încălzire, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de euro. Mai mult, pereţii casei poliţistului au fost mâzgăliţi cu mesaje de ameninţare: „Sifon, urmezi!”. Fost antrenor de fotbal, actual interlop

Cristian Vuculescu, principalul suspect în acest caz, a antrenat în urmă cu câţiva ani mai multe grupe de copii de la Poli Timişoara. Cristian Vuculescu nu mai este antrenor al echipei de fotbal Poli Timişoara din anul 2010. Cel mai bun rezultat avut de acesta în perioada când antrena echipele de copii de la Poli a fost în urmă cu aproape 3 ani, atunci când una din grupe a ajuns în finala turneului „Gheorghe Ola” de la Sibiu.

Nu a recunoscut nimic

Deşi a fost prins de poliţişti chiar în momentul în care vroia să fugă cu prada furată, Vuculescu nu vrea să recunoască nici în ruptul capului că el a comis acest furt şi a lăsat mesajele de ameninţare în casa poliţistului, situată la câţiva kilometri de Timişoara. În momentul în care a fost prins de poliţişti, la aproximativ câţiva metri de casa poliţistului, Vuculescu le-a spus oamenilor legii că se afla în zona respectivă pentru că făcea un antrenament. Cristian Vuculescu a susţinut acelaşi lucru şi în faţa procurorilor care au considerat că acesta nu prezintă pericol şi l-au lăsat în libertate. Pe numele fostului antrenor de la Poli a fost deschis un dosar pentru tentativă de furt, dosar în care Vuculescu este cercetat în stare de libertate.

Am fost reţinut pentru că nu am avut buletinul la mine

Contactat telefonic, Cristian Vuculescu, principalul suspect pe care îl au poliţiştii în acest caz, spune că a avut mari probleme de imagine după ce a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. „Nu ştiu de ce am stat o noapte la poliţie, cert este că nu aveam buletinul la mine în ziua respecitivă. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat la casa poliţistului, nici măcar nu ştiam că acesta locuieşte acolo. Îl cunosc întâmplător pe acel poliţist, pentru că am jucat fotbal cu el în urmă cu ceva ani. Oricum, de pe urma acestui scandal am avut doar probleme, toată lumea se uită la mine strâmb. Am vrut să dau şi poliţia în judecată pentru prejudiciul de imagine adus, însă nu am bani pentru procese. De când am fost eliberat, nu am mai fost chemat la poliţie sau la procuratură pentru a da  noi declaraţii”, spune Vuculescu.
 

Comentarii

comentarii