Acasă Actualitate Poliția a amendat un bărbat implicat în deraierea tramvaielor din Timișoara

Poliția a amendat un bărbat implicat în deraierea tramvaielor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Călătorul care a blocat circulația tramvaielor în fața Gării de Nord din Timișoara lovește din nou. La nicio zi de la primul incident, individul a fost depistat duminică după-amiază, de camerele de supraveghere, când acționează maneta de siguranță într-un alt tramvai Bozankaya.

Vatmanul a fost cel care a vizionat camerele de supraveghere montate în garnitura turcească.

Imaginile au fost predate poliției care l-au identificat rapid pe individ. Acesta a fost sancționat cu amendă.

Reprezentanții Societății de Transport Public în Comun din Timișoara intenționează să îl acționeze în instanță pe bărbat, pentru prejudiciul de imagine adus instituției cat si pentru recuperarea cheltuielilor produse de autobuzele scoase în strada pentru înlocuirea circulației din zonă, până la remedierea situației.

În urmă cu o zi, un tramvai Armonia a deraiat de pe linii și a ajuns direct pe trotuar, iar mai apoi s-a oprit într-un stâlp, după ce o persoană a tras maneta de siguranță. Se pare că este vorba despre același bărbat surprins o zi mai târziu încercând să facă același lucru.

Incidentul, care se putea transforma într-o tragedie, s-a petrecut în fața Gării de Nord din Timișoara. Din fericire, în momentul deraierii, pietonii s-au ferit și nimeni nu a fost rănit.

Din nefericire, acesta nu a fost singurul incident. În aceeași zi, la primele ore ale dimineții, un alt tramvai, o garnitura turcească Bozankaya, a rămas blocată tot în curba de la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a tras maneta de siguranță.

Comentarii

comentarii