Acasă Eveniment Poliția cere ajutor pentru a-i găsi pe cei şase suspecţi afgani implicaţi...

Poliția cere ajutor pentru a-i găsi pe cei şase suspecţi afgani implicaţi în crima de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii cer sprijinul cetăţenilor şi au făcut publice mai multe fotografii ale principalilor suspecţi implicaţi în crima dintre migranţi care a avut loc, luni seară, în zona Gării de Nord din Timişoara. 

”Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timişoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat şi rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulţi barbaţi ce ar fi fost prezenţi la locul faptei, în vederea identificării lor. Facem apel la cetăţeni, ca oricine poate oferi informaţii cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spaţiul public a oricăruia dintre aceşti bărbaţi, să păstreze distanţa şi să evite orice interacţiune cu aceştia”, transmite IPJ Timiş.

Cei şase afgani sunt căutaţi şi vor fi cercetaţi pentru omor şi tentativă de omor.

Luni seara, un afgan de 27 de ani a murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital, după un scandal între două grupuri de migranţi, în zona Gării de Nord din Timişoara.

Sute de migranţi au fost adunaţi din zona Gării de Nord, şi alte câteva sute din întreg oraşul şi cu toţii au fost duşi la sediul Poliţiei pentru a fi audiaţi în legătură cu cele întâmplate.

Comentarii

comentarii