Acasă Actualitate Poliţia din Timiş – pe urmele romilor care se întorc în ţară

Poliţia din Timiş – pe urmele romilor care se întorc în ţară

340
DISTRIBUIȚI

muntean

“Le respectăm tradiţiile, dar o să fim pe urmele lor. Zilnic”, spune inspectorul şef al IPJ Timiş Sorin Muntean

Poliţiştii din Timiş vor să pună capăt scandalurilor care pot interveni atunci când familiile de romi se întâlnesc prin Timişoara la diverse nunţi sau botezuri, De acum încolo, oamenii în uniformă vor fi cu ochii pe ei, mai ales că în perioada de vară se întorc în ţară de prin ţări străine.

„Se întorc în ţară cetăţenii romi, vine perioada nunţilor din luna august, tot felul de chefuri, botezuri, îşi amintesc de tot felul de datorii, de scandaluri. Luăm o serie de măsuri pentru a fi prevenite – nu dorim să fie pe prima pagină a mass-media… Le respectăm tradiţiile, dar o să fim pe urmele lor. Zilnic”, spune inspectorul şef al IPJ Timiş Sorin Muntean.

Gata cu cazurile de ultraj!

Poliţiştii vor să nu mai fie cazuri de ultraj. În ultimele trei luni au fost trei astfel de cazuri, când oamenii în uniformă au avut de suferit. „Am discutat care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a evita apariţia unor cazuri de ultraj. Din păcate, în judeţul Timiş, am avut, în ultimul timp, un număr mare de cazuri de ultraj. Este greu de imaginat cum poliţistul este agresat în desfăşurarea activităţii pe care trebuie să o facă”, a spus prefectul de Timiş Eugen Dogariu. „Nu ne face cinste ca în ultimele trei luni, lunar, să avem câte un caz de ultraj, sperăm că ne-am îndreptat, am învăţat din greşeli şi în continuare să nu se mai repete asemenea cazuri”, spune Muntean.

 

Comentarii

comentarii