Acasă Eveniment Poliția locală, la vânătoare de mașini, prin parcuri

Poliția locală, la vânătoare de mașini, prin parcuri

DISTRIBUIȚI

În ultima vreme, a crescut numărul mașinilor care staționează pe aleile parcurilor din Timișoara. Cele mai multe cazuri se găsesc în Parcul Botanic, pe platoul din Parcul Copiilor „Ion Creangă”, pe aleile din Parcul UPC și pe cele din Parcul Justiției. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au mers la fața locului și au acordat, doar acestor autovehicule, 54 de sancțiuni contravențuinale.

S-au verificat și autovehiculele care opresc sau staționează în zona pietonală, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, în locuri în care blochează accesul în curți și parcări, pe piste pentru bicicliști, pe liniile de tramvai, dar și în alte zone în care acest lucru este interzis. Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare la permis.

 Poliția Locală atrage atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică sau chiar ridicarea autovehiculelor. Cei care observă astfel de situații le pot semnala la Dispeceratului Poliției Locale, apelând 0256.968 sau 0256.246.112.

Comentarii

comentarii