Acasă Actualitate Poliția Locală Timișoara caută trei agenți de securitate pentru paza obiectivelor

Poliția Locală Timișoara caută trei agenți de securitate pentru paza obiectivelor

DISTRIBUIȚI

Luni, 27 iunie, Poliția Locală Timișoara a lansat un concurs pentru trei posturi de agenți de securitate la Serviciul Pază Obiective. Pentru a fi eligibili, candidații trebuie doar să aibă o vechime în muncă de doi ani, să fie apți medical și psihologic, să nu aibă dosar penal, și să fie atestați profesional.

„Direcția Poliția Locală Timișoara scoate la concurs trei posturi de agenți de securitate în cadrul Serviciului Pază Obiective. Condițiile pentru ca persoanele interesate să poată participa sunt să fie cetățeni români sau ai unui stat membru al Uniunii Europene și să aibă peste 18 ani, să fie absolvenți de studii medii sau gimnaziale, să aibă vechime în muncă de minim 2 ani, să fie apți din punct de vedere medical și psihologic, să nu aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, să fie atestați profesional, potrivit prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor”, transmit reprezentanții instituției.

Termenul de depunere a dosarelor este între 27 iunie și 8 iulie. Proba scrisă va avea loc în data de 19 iulie 2022, urmată de interviu, în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Cei interesați pot intra pentru detalii pe pagina web a Poliției Locale Timișoara, www.politialoctm.ro, la secțiunea Despre Poliția Locală – Cariera sau pot solicita informații la telefon 0256.206.011.

Comentarii

comentarii