Acasă Actualitate Poliția Locală Timișoara scoate la concurs cinci posturi

Poliția Locală Timișoara scoate la concurs cinci posturi

DISTRIBUIȚI

Direcția Poliția Locală Timișoara scoate la concurs cinci posturi de polițiști locali în cadrul Birourilor Ordine Publică și Intervenție Rapidă, Reclamații, Sesizări și Evenimente, Circulație și Serviciului Inspecție Comercială, anunță reprezentanții instituției, luni, 18 iulie. În ceea ce privește studiile, este necesar doar bacalaureatul, dar există alte și alte probe de baraj, precum cea sportivă, cea de competențe digitale și cea teoretică, din legislație. Dosarele se pot depune până pe 8 august.

„Condițiile pentru ca persoanele interesate să poată participa sunt să fie cetățeni români sau ai unui stat membru al Uniunii Europene și să aibă peste 18 ani, să fie absolvenți de studii liceale cu diploma de bacalaureat, să aibă vechime în muncă de 5 sau 7 ani, să fie apți din punct de vedere medical și psihologic, să aibă permis categoria B, să aibă aviz psihologic din care să rezulte aptitudinea privind deținerea, portul și folosirea armelor și munițiilor letale sau neletale. Termenul de depunere a dosarelor este între 18.07.2022 și 08.08.2022, fiind organizate și probe suplimentare, cea sportivă constând în abdomen, viteză, rezistență și deplasare cu bicicleta, testare în domeniul tehnologiei informației, urmate de proba scrisă din legislație și interviu”, precizează reprezentanții instituției.

Cei interesați pot intra pentru detalii pe pagina web a Poliției Locale Timișoara, www.politialoctm.ro, la secțiunea Despre Poliția Locală – Carieră sau pot solicita informații la telefon (0256.206.011).

 

Comentarii

comentarii