Acasă Eveniment Poliţist care făcea cercetarea la locul unui accident rutier, acroşat de o...

Poliţist care făcea cercetarea la locul unui accident rutier, acroşat de o maşină. Şoferul vinovat a fost prins cu ajutorul luptătorilor SAS

DISTRIBUIȚI

Un şofer din Arad a acroşat cu autoturismul un poliţist care făcea cercetarea la locului unui accident rutier, apoi a fugit de la faţa locului. El a fost oprit, cu ajutorul unui echipaj de Ordine Publică şi al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, după ce a fost urmărit pe mai multe străzi din municipiu. 

”În ziua de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puţin timp înainte, la intersecţia străzilor G-ral Vasile Milea şi Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenţii de poliţie, care i-a făcut semn conducătorului auto să-şi continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliţie, autoturismul l-ar fi acroşat, după care şi-a continuat deplasarea”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. Crişan, cu sprijinul unui echipaj de Ordine Publică şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

”Bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool şi substanţe psihoactive, precum şi pentru audieri.Poliţistul acroşat s-a deplasat la UPU, pentru evaluarea stării sale şi acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Arad.

În urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei.

Comentarii

comentarii