Acasă Actualitate Polițist de frontieră din Timișoara, campion balcanic la fitness

Polițist de frontieră din Timișoara, campion balcanic la fitness

DISTRIBUIȚI

La competiția internaţională, cea mai importantă pentru lumea fitnessului din Europa de Est și anume Campionatul Balcanic 2024, organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, la care au participat doar campionii naționali din 10 țări, a concurat și polițistul de frontieră timișorean Adrian Lungu.

Adrian a reușit o performanță deosebită în cadrul competiției: 2 titluri de Campion Balcanic,  3 titluri de Vicecampion Balcanic si un titlu de Campion Balcanic Absolut (câștigător tuturor categoriilor) la culturism masters.

“Rezultatele obținute au fost peste așteptările noastre, în total am obținut 6 medalii: 3 aur și 3 argint”, spune Adrian Lungu.

Astfel, Adrian Lungu este dublu campion balcanic la master,  triplu vicecampion balcanic la seniori și campion balcanic absolut la categoriile culturism și classic physique.

“A fost cea mai grea pregătire din 18 ani de când concurez și cu siguranță singur nu aș fi reușit să duc până la capăt pregătirea fără susținerea continuă a soției mele”, a spus Adrian.

Comentarii

comentarii