Acasă Eveniment Poliţist de frontieră, găsit împușcat. Bărbatul era în misiune la frontiera cu...

Poliţist de frontieră, găsit împușcat. Bărbatul era în misiune la frontiera cu Serbia

DISTRIBUIȚI

Un polițist din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II a fost găsit împușcat în cap și fără semne vitale de către colega sa. Bărbatul era în timpul serviciului când a fost găsit fără suflare.

Polițistul ar fi trebuit să desfășoare o misiune de supraveghere a frontierei atunci când a fost descoperit de colega sa de patrulă, vineri, în jurul orei 11:50, fără semne vitale, cu o plagă prin împușcare în zona capului.

“Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

“Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic”, se mai arată în comunicat.

Potrivit Poliției de Frontieră, agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Comentarii

comentarii