Acasă Actualitate Polițist de frontieră timișean cu patru titluri de campion naţional la culturism

Polițist de frontieră timișean cu patru titluri de campion naţional la culturism

DISTRIBUIȚI

Al patrulea titlu de campion național a fost câștigat la începutul lunii septembrie, la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023. Adrian Lungu este angajat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și își desfășoară activitatea la Poliția de Frontieră Sânnicolau Mare din anul 2004.

Polițistul a concurat alături de zeci de sportivi, în campionat fiind înscrişi aproximativ 1.200 de culturişti din România, bărbaţi şi femei. Adrian a concurat la două probe şi a reuşit să obțină primul loc la categoria Classic Physique 176 cm și vicecampion la culturism 90 kg.

Pe lângă cele patru de titluri de campion, de-a lungul celor 17 ani de carieră competițională, a acumulat în palmares și două titluri de campion absolut – câștigător al tuturor categoriilor, șase titluri de vicecampion național și patru medalii de bronz. De asemenea, a mai obținut și două titluri de campion naţional la powerlifting.

Împreună cu soția, Adrian deține Clubul Sportiv Diamond Fitness, care a participat cu 7 sportivi la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, iar trei dintre ei au ajuns pe podium, obținând două medalii de argint și o medalie de bronz.

Component al lotului național, Adrian se pregăteşte acum pentru participarea la o altă competiţie, de data aceasta internaţională, Campionatele Balcanice care va avea loc anul viitor, urmând apoi să perticipe la Campionatele Europene și Campionatele Mondiale.

Comentarii

comentarii