Acasă Eveniment Poliţist de la Penitenciarul Arad, găsit împuşcat în magazia de armament a...

Poliţist de la Penitenciarul Arad, găsit împuşcat în magazia de armament a unităţii

DISTRIBUIȚI

Un poliţist de penitenciar de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat, sâmbătă, în magazia de armament a unităţii. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul. Poliţiştii şi procurorii fac anchetă în acest caz. 

Penitenciarul Arad a transmis, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă, în jurul orei 12.00, un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al penitenciarului, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii.

„Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, se arată în comunicat.  

Sursa citată a precizat că o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, pentru realizarea unei anchete administrativă.

Comentarii

comentarii