Acasă Actualitate Poliţist, donator de plasmă pentru a cincea oară

Poliţist, donator de plasmă pentru a cincea oară

882
DISTRIBUIȚI

Un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Arad – Secţia 2 Rurală a donat, joi, plasmă, pentru a cincea oară, pentru cei infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

“Un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Arad – Secţia 2 Rurală Arad a donat astăzi plasmă, pentru a 5-a oară. Colegul nostru crede că este datoria lui şi a fiecăruia dintre noi să-i ajutăm pe cei care au atâta nevoie de lichidul salvator”, a transmis Poliţia Judeţeană Arad.

Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Arad au transmis: “Cinci ore petrecute în ultimele 4 luni la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, câteva programări telefonice şi o bună disciplină a donatorului au făcut posibilă recoltarea şi validarea a 15 unităţi de plasmă salvatoare pentru cei internaţi în Secţiile de Terapie Intensivă. Bolnavii şi familiile acestora aduc mulţumiri pe această cale eroului necunoscut”.

Conform IPJ Arad, nevoia de plasmă şi sânge este din ce în ce mai mare în această perioadă, astfel că poliţişti arădeni vor continua să doneze, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii