Acasă Eveniment Poliţist rănit într-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat

Poliţist rănit într-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat

512
DISTRIBUIȚI

accident politist arad

Un poliţist de la postul din Nădlac, rănit vineri seară într-un accident rutier, maşina sa izbindu-se de un tir pe DN7, a fost implicat într-un al doilea incident, când unitatea SMURD care l-a preluat s-a răsturnat în şant, fără ca victima să fie rănită suplimentar sau echipajul să fie rănit.

Potrivit unor surse locale, un poliţist aflat în timpul liber, angajat al postului din oraşul arădean Nădlac, a fost rănit într-un accident produs pe DN7, în Nădlac, maşina sa izbindu-se pe contrasens de un TIR. Poliţiştii cercetează împrejurările în care colegul lor a ajuns cu autoturismul pe contrasens, unde a avut loc impactul cu tirul, al cărui şofer, cetăţean turc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu automarfarul de un copac. Ambii bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.
Poliţistul a fost preluat de o unitate mobilă SMURD cu medic, dar care în drumul spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului naţional. Incidentul a avut loc în apropiere de intrarea în Arad, unde şoferul autospecialei SMURD a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umezit de ploaie şi a vitezei impuse de urgenţa intervenţiei. Potrivit surselor citate, autospeciala s-a răsturnat pe o parte, dar poliţistul rănit în accidentul de la Nădlac nu a suferit răni suplimentare. De asemenea, nici echipajul SMURD nu a suferit răni, iar vehiculul are avarii uşoare. Poliţistul a fost preluat de la locul răsturnării autospecialei de un alt echipaj SMURD şi transportat la spital, unde medicii îi evaluează rănile.

Comentarii

comentarii