Acasă Eveniment Polițista care ar fi fost filmată făcând sex la Hunedoara, cercetată din...

Polițista care ar fi fost filmată făcând sex la Hunedoara, cercetată din cauza obsesiei pentru fostul amant

5304
DISTRIBUIȚI

Informații șocante ies la iveală despre polițista care ar fi fost filmată făcând sex la Hunedoara cu fostul său amant, un comisar de poliție din Hunedoara. Corina Armășoiu a fost cercetată penal din cauza relației extraconjugale pe care ar fi avut-o cu polițistul Adrian Ancheș pentru care făcuse o adevărată obsesie. Agenta ar fi atacat-o pe soția comisarului, cu care s-ar fi iubit, cu un spray iritant, în timp ce femeia își ținea în brațe copilul de numai un an.

Mai mult, Corina Armășoiu se judecă cu Inspectoratul Județean de Poliție care i-a evaluat activitatea de anul trecut drept „satisfăcătoare”, informează gorj-domino.ro.

Corina Armășoiu este agent principal la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Poliției Rovinari. Presa locală din Gorj scrie că femeia ar fi protagonista unor filmări cu conținut sexual explicit, care au fost făcute publice la sfârșitul săptămânii trecute. Deși este căsătorită, polițista ar fi fost suprinsă în timp ce se iubea cu amantul ei, comisarul de poliție Adrian Ancheș din IPJ Hunedoara.

În urma scandalului sexual, Corina Armășoiu nu a făcut nicio declarație despre acest subiect.

În a doua jumătate a anului trecut, Corina Armășoiu a fost cercetată disciplinar de superiorii ei din cadrul IPJ Gorj. Pe când era ofițer de serviciu pe unitate, nu și-a informat șefii în momentul în care un polițist a plecat acasă cu armamentul și muniția din dotare. Totodată, agentul principal nu a raportat că un alt polițist nu a venit la serviciu, conform gorj-domino.

Polițista care ar fi fost filmată făcând sex la Hunedoara s-ar fi răzbunat pe soția presupusului ei amant

Comisarul-șef Minel Sanda, fostul șef al Poliției Rovinari, a evaluat activitatea Corinei Armășoiu drept „satisfăcătoare”. Calificativul a fost aprobat și de adjunctul inspectorului șef al IPJ Gorj, Daniel Fețeanu.

Pentru că nu a fost mulțumită de modul în care a fost evaluată, polițista a dat în judecată IPJ Gorj, considerând că a fost nedreptățită în momentul în care fost evaluată profesional.

Surse, citate de gorj-domino, susțin că polițista a fost cercetată penal în 2012. Corina Armășoiu a atacat-o pe soția lui Adrian Ancheș, cu care avea o aventură, cu un spray iritant, în timp ce femeia își ținea în brațe copilul de numai un an.Mai mult, polițista i-ar fi spus femeii că are de mai mulți ani cu Adrian Ancheș.

Mai mult, soția lui Adrian Ancheș l-a anunțat, la rândul ei, pe soțul polițistei despre amantlâc.

Din acel moment, soțul Corinei Armășoiu a intentat un proces de divorț și a chemat-o în instanță, ca martor, chiar pe nevasta polițistului Adrian Ancheș.

Deși soția polițistului și-a retras plângererea penală împotriva presupusei amante, Corina Armășoiu ar fi dat de înțeles că se va răzbuna. Nevasta comisarului ar fi primit scrisori anonime care conțineau și fotografii indecente cu soțul său. Epistolele ar fi fost trimise de polițistă mai multor primării din zona Brad-Hunedoara, notează sursa citată.

Aceleași surse susțin că polițista i-ar fi trimis soției fostului amant mesaje prin care o anunța să se va muta în apartamentul familiei Ancheș, după încheierea procesului de divorț.

Halucinant este că polițista a fost cea care și-a reclamat fostul amant pentru șantaj și hărțuire sexuală. Potrivit sursei citate, procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au clasat dosarul. În declarația făcută în fața magistraților, polițista a declarat că între ea și Adrian Ancheș s-au dezvoltat sentimente profunde și că vor ca în viitor să se căsătorească.

Mai mult, la începutul acestui an, au fost făcute publice imagini cu polițistul Ancheș gol-pușcă. Surse din rândul anchetatorilor susțin că ar fi vorba tot despre o răzbunare a Corinei Armășoiu. Ea și-ar fi filmat fostul amant în timp ce conducea mașina băut, după ce s-ar fi iubit cu foc.

Foto: gorj-domino.ro

Comentarii

comentarii