Acasă Actualitate Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ridică documente de la...

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ridică documente de la Primăria TImișoara, într-un dosar in rem de abuz în serviciu

DISTRIBUIȚI

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice se află miercuri dimineaţă la Primăria Timişoara, de unde ridică documente într-un dosar in rem de abuz în serviciu. 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că poliţişti din cadrul serviciului ridică documente de la Primăria Timişoara într-un dosar de abuz în serviciu.

Aceleaşi surse au precizat că este vorba despre un dosar in rem.

Sursele citate au mai precizat că dosarul vizează recrutări de personal.

UPDATE: Descinderea poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice la sediul Primăriei Timişoara are legătură cu organizarea unor concursuri la serviciul Pieţe SA şi Horticultura, societăţi aflate în subordinea Primăriei Timişoara.

Surse apropiate anchetei au declarat, miercuri, pentru News.ro, că cercetările poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice vizează organizarea a două concursuri, la societăţi din subordinea Primăriei Timişoara, la Horticultura şi la Pieţe SA, unde ar fi fost angajat persoane care nu îndeplineau condiţiile cerute de lege.

Comentarii

comentarii