Acasă Eveniment Polițiști certați de un superior pentru că au amendat prea des firme...

Polițiști certați de un superior pentru că au amendat prea des firme ce transportă lemn și pentru că i-au făcut dosar penal soției șefului unui Ocol Silvic din Caraș Severin

DISTRIBUIȚI

Mai mulți polițiști din cadrul IPJ Caraș-Severin l-au reclamat pe ajunctul inspectorului-șef care i-ar fi certat pentru că au amendat prea des firme ce transportă de lemn. Și i-a amenințat că îi va muta în alte localități dacă vor continua.

Același lucru li s-ar fi întâmplat deja unor polițiști care au oprit-o în trafic pe soția unui șef de Ocol Silvic. Femeia conducea fără permis o mașină neînmatriculată. Cu toate acestea, agenții au fost mutați disciplinar de inspectorul adjunct.

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol: „Vorbim aici despre o înregistrare care a avut loc în sediul Poliției unde adjunctul inspectorului-șef le atrage atenția că aplică prea multe sancțiuni, că sancționează în special firmele de transport care din cauza nerespectării prevederilor legale de gabarit de exemplu distrug drumurile naționale sau în cazul unor transporturi de material lemnos care nu respectă prevederile legale”.

Alți patru polițiști de la Biroul Drumuri Europene din Caraș Severin sunt cercetați disciplinar după ce i-au făcut dosar penal soției șefului unui Ocol Silvic. Femeia a fost prinsă conducând fără permis un autoturism neînmatriculat.

„Sunt cercetați disciplinar pentru că au părăsit intervalul de patrulare, deși ei aveau informații exacte despre acest fapt”, a spus un polițist sub protecția anonimatului.

Conducerea IPJ Caraș Severin a transmis pentru Stirile ProTV că aspectele semnalate fac obiectul unei anchete interne făcută de Inspectoratul General de Poliție, iar polițistul vizat de acuzații a transmis că nu dorește să facă alte precizări. Sindicatul Europol susține că nu este primul șef de la Caraș Severin reclamat pentru nereguli. Cel anchetat anterior a fost mutat în alt județ, însă fără vreo mustrare.

Sursa: StirilePROTV

Comentarii

comentarii