Acasă Actualitate Polițiști din Timiș, surprinși stând la terasa unui coleg, fără să respecte...

Polițiști din Timiș, surprinși stând la terasa unui coleg, fără să respecte normele legale impuse de pandemia de coronavirus

4903
DISTRIBUIȚI

Un lugojean a surprins mai mulți polițiști din Lugoj care stăteau la o masă la o terasă din Lugoj, chiar a unui coleg de-al lor, fără să respecte normele de distanțare socială. Mai mult, unul dintre polițiști a parcat pe trotuar, într-o parcare pentru taximetre din centrul orașului.

Imaginile au fost publicate pe Facebook marți dimineața. La masa la care stau polițiștii sunt opt persoane, dintre care patru îmbrăcate în uniformă. Agenții care au dreptul legal să împartă amenzi dacă surprind persoane care nu respectă normele impuse de pandemia de coronavirus nu au păstrat distanța între mese de 2 metri sau regula care spune că doar patru persoane pot sta la o masă deodată.

Lugojeanul a cerut un punct de vedere oficial de la IPJ Timiș.

“În data de 28.07.2020 în urma apariției unor imagini în spațiul public, în care doi lucrători din cadrul Poliției Municipiului Lugoj – Biroul Rutier, au fost surprinși pe terasa unei societăți comerciale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu fiind dispusă verificarea sub aspect disciplinar a celor doi lucrători, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, au declarat pentru Lugojeanul.ro reprezentanții IPJ Timiș.

Ceilalți doi agenți în uniformă sunt de la Poliția Locală, potrivit IPJ Timiș. În afară de cei doi agenți de la rutieră, toate celelalte persoanele de la masă vor fi sancționate contravențional conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Amenda pentru nerespectarea regulilor încălcate este de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele fizice și de la 10.000 lei la 30.000 lei pentru persoanele juridice.

foto: Facebook.com/Ai Parcat ca un Bou – LUGOJ

Comentarii

comentarii