Acasă Eveniment Poliţiştii arădeni au depistat doi contrabandişti care transportau 30.000 ţigări de contrabandă

Poliţiştii arădeni au depistat doi contrabandişti care transportau 30.000 ţigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

Polițiștii arădeni au depistat și oprit în trafic, luni seara, doi bărbați care transportau cu un autoturism 30.000 de țigarete de contrabandă. Cei doi au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru contrabandă.

La solicitarea Polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat și oprit în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii emise de autoritățile germane cu privire la care exista suspiciunea că transportă țigarete de contrabandă. Conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani, împreună cu pasagerul din dreapta față, un tânăr de 22 de ani, ambii din Vladimirescu, au fost depistați de polițiști în timp ce transportau cu autoturismul respectiv, în trei saci de polietilenă, 30.000 de țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea celor doi bărbați pe bază de ordonanță de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Comentarii

comentarii