Acasă Eveniment Polițiștii au găsit un întreg depozit de armament din casa unui bărbat

Polițiștii au găsit un întreg depozit de armament din casa unui bărbat

809
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin, Serviciului Criminalistic, luptători S.A.S. au efectuat două percheziții domiciliare în Ilteu și Troaș. Ei au depistat mai multe arme și muniție, deținute ilegal.

În această dimineață, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la Ilteu, comuna Petriș și Troaș, comuna Săvârșin, la persoane bănuite de deținere de arme și muniție fără respectarea normelor legale. Astfel,  acasă la un bărbat de 35 de ani, din Ileu, au fost găsite alice din plumb de diferite dimensiuni, iar la domiciliul unui alt bărbat, de 47 de ani, din Troaș, a fost depistat un întreg arsenal:

o armă de vânătoare cu glonț calibru 8X57 mm, cu o lunetă,  o armă de vânătoare cu două țevi, calibru 12 mm,  o armă de vânătoare cu glonț, calibru 7X57 mm, un revolver neletal, de calibru 380 mm,  un pistol neletal marca, de calibru 8 mm, trei lunete, dintre care una de tip militar, un suport prindere pe țeavă pentru dispozitive de iluminat,  51 cartușe și tuburi de cartuș calibru 8X57 mm, 60 cartușe și tuburi calibru 7X57 mm,  44 cartușe de calibru 12 mm, două camere de supraveghere vânat, un binoclu și un proiector cu fir și acumulator.

Bărbatul din Troaș a fost reținut pentru 24 de ore. În ambele cazuri sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, se continuă documentarea activității lor infracționale.

Comentarii

comentarii