Acasă Eveniment Polițiștii de frontieră arădeni au confiscat un BMW căutat în Germania, cumpărat...

Polițiștii de frontieră arădeni au confiscat un BMW căutat în Germania, cumpărat de o româncă de la un englez

DISTRIBUIȚI

În data de 10 decembrie, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak au oprit un cetățean român care conducea un autoturism BMW, model 530D, căutat de autoritățile din Germania. Pe lângă șoferul oprit, M.V., de 37 ani, în mașină se mai afla o femeie, M.C., în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în urmă cu o lună. Polițiștii de frontieră au aflat că autoturismul a fost cumpărat de femeie, de la un cetăţean englez în schimbul sumei de 3.350 euro. Aceasta a declarat că nu cunoştea faptul că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

„Maşina, în valoare de 3.350 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F. Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit polițiștii de frontieră arădeni.

Comentarii

comentarii