Acasă Eveniment Polițiștii din Spania au reținut un bărbat din Margina pentru că și-a...

Polițiștii din Spania au reținut un bărbat din Margina pentru că și-a terorizat concubina din Lugoj

DISTRIBUIȚI

Un român din localitatea timişeană Margina a fost reţinut în Spania, cu sprijinul Poliţiei Timiş, pentru lipsire de libertate comisă pe teritoriul Spaniei asupra concubinei sale românce, din Lugoj, care e cu 15 ani mai în vârstă decât el.

Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş a fost sesizat cu privire la un caz de lipsire de libertate comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o româncă, în vârstă de 51 de ani, care era abuzată fizic şi ţinută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia, sub supravegherea permanentă a concubinului său, informează un comunicat al poliţiei Timiş remis, joi, Agerpres.

Telefonul şi site-ul de socializare ale persoanei vătămate erau controlate de către autor, care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reuşind să aibă acces la telefon în data de 27 august, victima i-a expediat mai multe mesaje fiului ei, povestindu-i situaţia reală şi rugându-l să se adreseze autorităţilor din România.

Astfel, Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, al Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Spania şi al Gardei Civile din Spania, în aceeaşi zi a localizat persoana vătămată, aceasta fiind găsită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani.

Comentarii

comentarii