Acasă Eveniment Polițiștii din Timiș caută o fetiță de 10 ani și un băiat...

Polițiștii din Timiș caută o fetiță de 10 ani și un băiat de 14 ani dispăruți vineri, din Timișoara

3743
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la I.P.J. Timiș caută doi minori dispăruți vineri după-amiază. Este vorba de o fetiță de 10 ani și un băiat de 14 ani, ambii dispăruți pe raza municipiului Timișoara.

Fata, Covaci Ana Maria Rebeca, ar fi plecat de la domiciliul din Timișoara, strada Aviatorilor, vineri, în jurul orei 14.00, iar până acum nu a revenit. Semnalmentele acesteia sunt: înălțime 1.50 – 1.60 m, aproximativ 65 – 70 kg., constituție robustă, păr negru, lung şi ochii căprui. Ultima dată, aceasta purta jachetă de tip fâș, de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare negru, pulover roșu și pantofi de culoare alb.

Băiatul, Adam Trandafir Daniel, ar fi plecat de la domiciliul tot de pe strada Aviatorilor, în jurul aceleiași ore. Semnalmente acestuia sunt: înălțime 1.60 m, 60 kg., constituție atletică, păr castaniu, tuns scurt, fața ovală şi ochii căprui. Acesta era îmbracut cu pantaloni tip trening de culoare gri, bluză de culoare negru și o bluză de culoare gri, legată la brâu, teniși negri cu dungi albe.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite I.P.J. Timiș.

Comentarii

comentarii