Acasă Eveniment Poliţiştii din Timişoara au reţinut doi hoţi de biciclete

Poliţiştii din Timişoara au reţinut doi hoţi de biciclete

DISTRIBUIȚI

film hoti bicicletePoliţiştii din Timişoara au identificat doi tineri, de 18 şi 22 de ani, bănuiţi de furtul a două biciclete.

La data de 30 august a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Timişoara. În fapt, la data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.25, bănuitul ar fi sustras o bicicletă, care se afla asigurată pe strada Zăvoi, creând un prejudiciu în valoare de 2300 de lei. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 21.10, poliţiştii Secţie 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la furtul unei biciclete de pe raza municipiului. La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea furtului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noptea de 29 spre 30 august a.c., cel în cauză ar fi distrus sistemul de asigurare şi ar fi sustras vehicululul. Prejudiciul în valoare de 1200 de lei a fost recuperat, bunul fiind restituit păgubitului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Comentarii

comentarii