Acasă Actualitate Polițiștii din Timișoara au surprins-o pe Alexandra, „viitoarea lor colegă”, în ziua...

Polițiștii din Timișoara au surprins-o pe Alexandra, „viitoarea lor colegă”, în ziua în care a împlinit 14 ani

651
DISTRIBUIȚI

Alexandra, o fată din Timișoara care tocmai a împlinit 14 ani, își dorește foarte mult să ajungă polițistă. Cum sora acesteia știa despre asta – nici nu avea cum să nu știe, la cât mult vorbea Alexandra despre visul ei –, s-a gândit să o surprindă. Astfel, un echipaj de poliție a venit să stea de vorbă cu sărbătorita, tocmai după cum îi era dorința.

Întâmplarea a fost povestită inclusiv pe pagina de Facebook a Poliției Române:

„Ea este Alexandra, locuiește în Timișoara și cel mai mare vis al ei este să îmbrace uniforma de poliție!  Azi, la împlinirea vârstei de 14 ani, polițiștii din Timiș au dat curs solicitării surorii sale…dorința Alexandrei de a sta de vorbă cu un polițist.

Încă de la o vârstă fragedă, la vederea oricărui echipaj de poliție, zicea către părinți: „Aceștia sunt colegii mei!” și mereu le atrage atenția membrilor familiei să respecte regulile de circulație.

Alexandra, îți dorim să fii sănătoasă și să realizezi tot ce ți-ai propus! Pentru orice reușită, secretul este să îți dorești, să crezi în tine și să înveți. Nu știm cât a fost de inedit, însă a fost din suflet!”.

Comentarii

comentarii