Acasă Eveniment Polițiștii din Timișoara, la vânătoare de hoți de buzunare, în mijloacele de...

Polițiștii din Timișoara, la vânătoare de hoți de buzunare, în mijloacele de transport în comun

DISTRIBUIȚI

Acțiune comună a polițiștilor locali și a celor de la IPJ Timiș pe mijloacele de transport în comun – cetățenii consideră utile sfaturile primite pentru a se feri de hoți.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală au participat, la o acțiune împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, pe mijloacele de transport în comun din oraș.

Principalul scop a fost acela de prevenire în special a furturilor din buzunare și genți, poșete etc, dar și a faptelor de deteriorare, distrugere, practicare a cerșetoriei și a altor fapte de natură contravențională. Au fost aplicate și două sancțiuni contravenționale, conform HCL 371/2007, unor persoane cunoscute ca făcând parte din categoria hoților din buzunare, care au fost depistate în zona Bălcescu, fără a deține documente de călătorie, acestea fiind date jos din mijloacele de transport. În Piața Libertății, într-un tramvai a fost depistat un bărbat care apela la mila publică, acesta fiind preluat și transportat la adăpostul destinate persoanelor din această categorie.

Comentarii

comentarii