Acasă Actualitate Polițiștii i-au găsit la ei acasă, în Mehedinți, pe cei doi nesimțiți...

Polițiștii i-au găsit la ei acasă, în Mehedinți, pe cei doi nesimțiți care și-au făcut nevoile în parcarea subterană din centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Bărbatul și femeia care au intrat cu un autoturism înmatriculat în județul Mehedinți într-o parcarea subterană din centrul Timișoarei și și-au făcut necesitățile lângă mașină au fost depistați de polițiști.

La mai puțin de 24 de ore de la apariția revoltătorului caz în Ziua de Vest, Poliția a finalizat cercetări și i-a identificat pe cei doi.

Potrivit poliției este vorba de un bărbat de 38 de ani, din Mehedinți, care are și cetățenie engleză, și de o femeie de 32 de ani, din Orșova.

Cazul a stârnit indignare și dezgust pe rețelele de socializare, dar s-a ajuns mesaje xenofobe. Au existat și voci care susțineau că ocupanții mașinii cu numărul de înmatriculare MH07ABP nu ar fi din acea zonă. Poliția a lămurit însă lucrurile.

În urma imaginilor apărute în mass-media cu privire la faptul că în data de 19.04.2023, în jurul orei 09:00, două persoane au intrat cu mașina într-o parcare subterană din centrul Timișoarei, unde și-au satisfăcut necesitățile fiziologice, polițiștii Secției 1 Timișoara s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate cele două persoane, un bărbat în vârstă de 38 de ani și o femeie în vârstă de 32 de ani.

Cei doi au fost  sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare,  conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, ordinii și liniștii publice”, a transmis biroul de presă al IPJ Timiș.

Conform polițiștilor, cei doi nesimțiți și-au argumentat fapta reprobabilă spunând că erau în mare ”nevoie” și nu au găsit o toaletă. Argumente care nu sunt deloc plauzibile, pentru că din parcarea cu pricina aveau acces facil și rapid la toalete.

Comentarii

comentarii