Acasă Administraţie Polițiștii i-au învățat pe seniorii din căminele Primăriei Timișoara cum să nu...

Polițiștii i-au învățat pe seniorii din căminele Primăriei Timișoara cum să nu cadă pradă înșelătoriei Accidentul

459
DISTRIBUIȚI

În aceste zile Inspectoratul de Poliție Județean Timiș prin Biroul Analiza și Prevenire a Criminalității desfășoară o ampla campanie de informare a beneficiarilor Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara cu privire la fenomenul furturilor din locuințe, în mijloacele de transport în comun, etc. Pornind de la faptul că unii infractori își aleg victimele din rândul persoanelor vârstnice sau tinerilor, deoarece aceste categorii intra mai ușor în contact cu persoane necunoscute, considerand că oamenii sunt de buna credință, toate serviciile direcției cu beneficiari aparținând celor doua categorii vor fi informate în sensul prevenirii acestui fenomen.

De aici și vulnerabilitatea acestor categorii în fața infractorilor care se folosesc de aceste aspecte pentru a-i înșelă și păgubi. Sunt prezentate cele mai frecvente infracțiuni comise asupra persoanelor vârstnice, prin înșelăciune, prin metoda „ACCIDENTUL” spre exemplu.

Timp de 60 minute, beneficiarii Centrului de Asistență și Recuperare pentru Persoane Adulte aflate în Dificultate din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au ascultat cu mare atenție sfaturile și recomandările celor doua doamne în uniforma, prezente marți în mijlocul lor.

 

 

Comentarii

comentarii