Acasă Eveniment Polițiștii locali au găsit o tânără căzută în parcul din spatele Catedralei...

Polițiștii locali au găsit o tânără căzută în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. Avea substanțe interzise asupra sa

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare vineri în zona centrală a orașului au observat, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, o persoană căzută la pământ, pe jumătate inconștientă. La verificarea acesteia, s-a stabilit că se numește F.N., are 25 de ani și este din Timișoara.

În urma controlului corporal sumar asupra tinerei s-a stabilit că aceasta avea în buzunarul borsetei o folie din aluminiu care conținea substanțe vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive pe care a declarat că le-a primit de la o prietenă.

Femeia a refuzat ajutorul medical, între timp revenindu-și, motiv pentru care a fost adusă la sediul Poliției Locale pentru a se întocmi documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentarii

comentarii